Uutiset ja tapahtumat

Etsitään uusia opettajia elokuusta 2021 alkaen

Helsingin kristilliseen kouluun etsitään uusia opettajia elokuusta 2021 alkaen.

Haettavana on

1) Luokanopettajan tehtävä, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
2) Päätoiminen tuntiopettaja luokanopettajan tehtävään, vuorotteluvapaan sijaisuus

Eri oppiaineiden tuntiopettajan tehtäviä

3) ruotsin kielen opetus luokilla 6-9 (6 vvh + mahdolliset jakotunnit, mikäli tuntien jakamiseen saadaan hankerahoitus)
4) matematiikan opetus luokilla 7-9 (10 vvh + mahdolliset jakotunnit rahoituksesta riippuen)
5) uskonnon opetus luokilla 7-9 (6vvh), lisäksi voi olla 1-2 vvh alakoulun puolella
6) liikunnan opetus 8-12 vvh eri luokka-asteilla
7) käsityö (TN) 6 vvh eri luokka-asteilla

Tehtäviä on mahdollisuus yhdistää kelpoisuuden ja osaamisen mukaan.

Eduksi katsotaan mm.
– kiinnostus ja osaaminen opetuksen ja toimintakulttuurin kehittämiseen myös koko koulun tasolla
– hyvät tvt-taidot sekä kiinnostus ja osaaminen digitaalisen opetuksen kehittämiseen
– perehtyneisyys kristillisen kasvatuksen perusteisiin ja toimintakulttuuriin

Vakituisiin /päätoimisiin tehtäviin valittavilta edellytetään osallistumista kristillisen kasvatuksen täydennyskoulutukseen.

Kaikilta tehtäviin valittavilta edellytetään rikosrekisteriotteen esittämistä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).

Hakemus tulee toimittaa viimeistään 26.3. mennessä sähköpostitse osoitteella maarit.laakkonen  (ät)  hkkhel.fi.
Liitä hakemukseen CV sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja motivaatiostasi työskennellä kristillisessä koulussa.

Maarit Laakkonen
Rehtori