Uutiset ja tapahtumat

Haku ensimmäiselle luokalle 2021-2022

Oppilashaku ensimmäiselle luokalle on 13.-29.1.2021.

Hakea voi myös muille vuosiluokille, lisäksi hakuajan jälkeen mahdollisesti vapaiksi jääviä oppilaspaikkoja voi hakea ympäri vuoden.

Oppilaaksi hakeminen tapahtuu täyttämällä ensin nettisivuiltamme löytyvä ennakkoilmoittutumislomake, jonka jälkeen kutsumme oppilaan huoltajineen haastatteluun ja lähetämme täytettäväksi koulun virallisen hakemuslomakkeen. Hakulomake liitteineen palautetaan haastattelun yhteydessä. Haastattelun jälkeen rehtori päättää oppilasvalinnasta ja päätös postitetaan kotiin maaliskuun alussa. Huoltaja vahvistaa oppilaspaikan vastaanottamisen kirjeessä ilmoitettuun päivään mennessä.

Järjestämme 1. luokalle hakevien vanhemmille infotilaisuuden tiistaina 12.01.2021 klo 17:00. Tilaisuus välitetään Helsingin kristillisen koulun YouTube -kanavalla, linkki tilaisuuteen jaetaan nettisivuillamme ja somekanavillamme noin kymmenen minuuttia ennen tilaisuuden alkamista.

Marraskuussa järjestetyn infotilaisuuden talleenteen voit katsoa täältä.

Lisätietoja rehtori Maarit Laakkonen, p. 041 528 7755.