25.1.2017 14.00

Helsingin kristillisellä koululla aloittaa toimintansa uusi päiväkoti!

Helsingin Kristillisellä koululla aloittaa toimintansa uusi kristillinen päiväkoti 3 - 6 vuotiaille. Päiväkoti aloittaa toimintansa viimeistään 1.8. 2017 ja toimii samassa kiinteistössä koulun kanssa, osoitteessa Pieksupolku 5.

Päiväkodin toiminta ja arvomaailma perustuvat samoihin kristillisiin arvoihin kuin koulunkin toiminta.

Päiväkotiin haetaan lomakkeella, joka löytyy välilehdeltä "Hakeminen". Tammi-helmikuun 2017 aikana hakeneet haastatellaan helmikuun aikana. Myöhemmin paikkaa hakevien haastatteluajat sovitaan erikseen.

Jos haette hoitopaikkaa myös kaupungin päiväkodista, sinne on hyvä ilmoittaa, että olette hakeneet paikkaa myös meiltä. Mikäli lapsenne on jo hyväksytty kaupungin päiväkotiin, päiväkotipaikka peruuntuu vasta kun lapsenne on hyväksytty meille.

Päiväkodilla ei ole vielä nimeä, ja siitä järjestetäänkin myöhemmin kilpailu. Seuraa tilannetta nettisivuiltamme ja mieti valmiiksi hyviä nimiehdotuksia!