21.9.2016 9.00

Kodin ja koulun päivä 24.9.2016 klo 9.30-12.00

Helsingin Kristillinen Koulu järjestää LAUANTAINA 24.9.2016 klo 9.30-12.00 kodin ja koulun päivän hyväntekeväisyys teemalla "UNICEF-kävely", jossa oppilaat auttavat kehittyvien maiden lapsia liikunnan keinoin. Lauantai koulupäivä korvaa 5.12.2016 koulupäivän.

Tervetuloa sponsoroimaan oppilaiden suorituksia! Yhdessä kävelijät, sponsorit ja UNICEF auttavat lapsia 13 Afrikan maassa saamaan laadukasta peruskoulutusta. UNICEF-kävelyjen tuella kunnostetaan kouluja, koulutetaan opettajia ja hankitaan koulutarvikkeita. Työ tuottaa myös tulosta: 30 miljoonaa lasta Afrikassa on saatu lapsiystävällisiin kouluihin sitten vuoden 2005.

UNICEF-kävely pähkinänkuoressa.

Ennen tapahtumaa oppilaat hankkivat lähipiiristään sponsoreita, jotka lupaavat lahjoittaa valitsemansa summan jokaista oppilaan kävelemää kilometriä kohden. Oppilas voi osallistua tapahtumaan myös ilman sponsoria, yhdessä liikkuminen on pääasia. Tapahtumapäivänä oppilaat saavat kävelypassiinsa tarran jokaisesta liikkumastaan kilometristä sekä todellisen kokemuksen omien tekojen vaikutuksista ympäröivään maailmaan. Tapahtumapäivän jälkeen sponsorit lahjoittavat tarroja vastaavan summan suoraan UNICEFille verkossa.

Lisätietoja: www.unicef.fi/unicef-kavely