21.9.2016 9.00

Taksvärkki 2016

Yläkoulun oppilaat ovat äänestäneet tämän lukuvuoden taksvärkkikohteeksi Kenian katulapsityön. Taksvärkki-päivä on ensi viikon torstaina 22.9. 16. Ne oppilaat, jotka eivät halua osallistua taksvärkkiin tulevat kyseisenä päivänä normaalisti kouluun klo 8.40. Koulussa taksvärkin suorittaneet oppilaat toimivat apujoukoissa alakoulun urheilupäivässä.

Työnantaja siirtää lahjoituksensa suoraan Taksvärkki ry:n tilille. Oppilaat eivät tuo taksvärkkirahoja kouluun, anoastaan työlomakkeen osion "työntekijälle", joka palautetaan perjantain 23.9. ensimmäiselle oppitunnille.

Lisää tietoa kohteesta ja taksvärkistä: www.taksvarkki.fi/kenia. Ensi viikolla oppilaille järjestetään globaalikasvatusta tukeva taksvärkkityöpaja, jossa syvennytään "Yksi päivä muutokseen" -teemaan.

Taksvärkki-päivä on loistava tilaisuus tutustua työelämään ja saada hyödyllistä kokemusta esimerkiksi kesätöitä ajatellen.