26.10.2016 12.00

Taitaja9-kilpailu

HUOMIO 7.-9.LUOKKALAISET!

Vuosittaisen Taitaja9-kilpailun Helsingin paikalliskarsintakilpailun joukkueiden ilmoittautumisaika on ollut käynnissä.

Helsingin alueen paikalliskarsintakilpailun joukkueiden ilmoittautuminen Taitaja9-kilpailuun on käynnissä. Hauskassa 7.-9.-luokkalaisille suunnatussa kädentaitokilpailussa, kilpaillaan kolmen hengen sekajoukkueissa (tyttö-poika). Joukkueiden ilmoittautuminen tulee tehdä 27.10.2016 mennessä opo Tytille!

Taitaja9-kilpailu

Taitaja9-kilpailu on hyväntuulinen ja reipas tapahtuma, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Aiemmin peruskoulun 9.-luokkalaisille tarkoitettu kilpailu on nyt koko yläkoulun kisa. Taitaja9-kilpailussa tuodaan innostavalla ja hauskalla tavalla esille kädentaitoja vaativien alojen, erityisesti tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden tuntemusta.

Kilpailussa on kolme eri vaihetta

1) Paikalliskilpailut, joista parhaiten menestyneet joukkueet jatkavat oman alueensa aluekilpailuun. Helsingin paikalliskarsintakilpailut 15.-16.11.2016 Stadin ammattiopisto, Kullervonkadun toimipaikka.

2) Aluekilpailut, joista alueen paras joukkue jatkaa finaaliin. Helsingin aluekilpailut 26.1.2017 Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Pasila.

3) Finaali, joka järjestetään valtakunnallisen Taitaja-tapahtuman yhteydessä 15.–18.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Finaalissa joukkueet kilpailevat ratamaisesti suoritettavissa tehtävissä. Voittajaksi selviytyy nopeimmin ja hyväksytysti tehtävät suorittanut joukkue.

Stadin ammattiopisto järjestää Helsingin paikalliskilpailun 15.–16.11.2016 Kullervonkadun toimipaikassa (Käpylän juna-aseman vieressä).

Kutsu kilpailuun tulee n. 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Kisatunnelmassa mukana, Tytti